Villa Indah Bali

Luxueuze vakantievilla te huur in het rustige, idyllische noorden van Bali.
De service van onze 4 personeelsleden is inbegrepen in de huurprijs. Voor de maaltijden betaalt U alleen de ingrediënten.


Onze villa, geschikt voor twee tot zes personen,  beschikt over een privé-zwembad en ligt direct aan het strand in een zeer rustige omgeving. Ze wordt omringd door felgroene rijstvelden en wijngaarden. Aan de inrichting van de woning en de aanleg van de tuin is veel aandacht besteed.

Noord Bali is gezegend met een spectaculaire tropische natuur. De weelderig begroeide bergkloven, lavastranden, kokosplantages en rijstvelden vormen samen een idyllisch landschap.Het gezellige Lovina, met restaurantjes en winkeltjes ligt op 10 minuten rijden. De dichtstbijzijnde stad, Singaraja, ligt op 30 minuten van onze villa in Dencarik.

Je kan heerlijk luieren aan het zwembad, de vissers met hun vlerkprauwen gadeslaan van op het strand en gaan zwemmen in de kalme Bali-zee. Als je wat verder op ontdekking wil gaan dan heb je keuze genoeg. Je vindt er het diepgroene binnenland met vulkanen, watervallen, meren, rijstterrassen, koffie- en vanilleplatages en ontelbare tempels. Je zal versteld staan van de flamboyante religieuze cultuur van de Balinezen. Offerrituelen en ceremonies maken nog altijd deel uit van het dagelijkse leven op dit eiland van de glimlach.

Je zal betoverd en geboeid worden door de natuurlijke schoonheid van Bali en zijn gastvrije bevolking. We zullen er alles aan doen om onze gasten een comfortabele en onvergetelijke vakantie te bezorgen in dit tropisch paradijs. Trouwens INDAH betekent : Eden, Paradijs, Shangri-la... Een naam om alle eer aan te doen.

Eddy en Linda Vermeire-De Smet
België