Prijzen

Van 16/1 tot 30/6 en van 1/10 tot 19/12
1395 euro per week voor 2 personen
Voor iedere persoon extra :  100 euro per week


Van 1/7 tot 30/9 en van 20/12 tot 15/1
1595 euro per week voor 2 personen
Voor iedere persoon extra : 100 euro per week

Minimum boeking 7 nachten, geen vaste aankomstdag

De prijzen zijn inclusief:

Maaltijd op de dag van aankomst en ontbijt de volgende morgen, tuinman, huishoudelijke hulp (2) , security, helpdesk, draadloze internetverbinding, gas, water, toeristenbelasting, 10% gouvernmenttax, drinkwater via dispenser, gebruik van handdoeken, strandlakens en beddengoed.

De prijzen zijn exclusief:

Elektriciteit: bij normaal verbruik 70 euro per week, overige maaltijden

Betaling: binnen 5 dagen na boeking een voorschot van 30%

De rest van de huurprijs, met een borg van 250 euro, dient betaald te worden 6 weken voor jullie komst. We bezorgen jullie dan ook nog wat meer details over een aantal praktische zaken die betrekking hebben op de villa, personeel, mogelijke uitstappen, helpdesk enz…

De borg wordt jullie teruggestort, na afhouding van de elektriciteitskosten en eventuele schade, binnen de twee weken na jullie terugreis. We raden jullie aan om een annulerings- en reisbijstandsverzekering af te sluiten.

Voor een vakantie op Bali dien je in het bezit te zijn van een reispas en koop je een "Visum On Arrival" voor 500.000 rupiah (ongeveer 34 eur) op de luchthaven in Denpasar of online. Bewijs van vaccinatie tegen Covid-19 is verplicht voor elke reiziger vanaf de leeftijd van 18 jaar. 

Een privéchauffeur is op afroep beschikbaar voor de uitstappen (ongeveer 45 euro voor een dag, wagen geschikt voor 6 personen). Wij zorgen voor transport van en naar de luchthaven in Denpasar of een andere locatie op Bali. De rit kost ongeveer 45 euro (voor 4 personen met bagage). Vanaf 5 personen zorgen we voor 2 auto's. De luchthaven ligt op 100 km van de villa en de rit duurt ongeveer 3 uur.

Vliegtuigtickets kan je boeken vanaf een jaar op voorhand. Het is aan te raden om vanaf dan al te beginnen kijken. De beste tickets gaan er eerst uit.