Prijzen

 

Van 16/1 tot 30/6 en van 1/10 tot 19/12:

1305 euro per week voor 2 personen
Voor iedere persoon extra :  100 euro per week


Van 1/7 tot 30/9 en van 20/12 tot 15/1

1495 euro per week voor 2 personen
Voor iedere persoon extra : 100 euro per week
 


De prijzen zijn inclusief:

Maaltijd op de dag van aankomst en ontbijt de volgende morgen, tuinman, huishoudelijke hulp (2) , security, helpdesk, draadloze internetverbinding, gas, water, toeristenbelasting, 10% gouvernmenttax, drinkwater via dispenser, gebruik van handdoeken, strandlakens en beddengoed.

De prijzen zijn exclusief:

Elektriciteit: bij normaal verbruik 60 euro per week, overige maaltijden

Betaling:

Binnen 5 dagen na boeking een voorschot van 30%

De rest van de huurprijs, met een borg van 150 euro, dient betaald te worden 6 weken voor jullie komst. We bezorgen jullie dan ook nog wat meer details over een aantal praktische zaken die betrekking hebben op de villa, personeel, helpdesk enz…

De borg wordt jullie teruggestort, na afhouding van de elektriciteitskosten en eventuele schade, binnen de twee weken na jullie terugreis. We raden jullie aan om een annulerings- en reisbijstandsverzekering te nemen.

Voor een vakantie op Bali, van maximum 30 dagen, is er geen visum meer nodig voor de reizigers uit meer dan 40 landen (waaronder België en Nederland). Je moet in het bezit zijn van een reispas die minstens nog een half jaar geldig is na de terugreis.

Indien gewenst kunnen we zorgen voor transport van en naar de luchthaven in Denpasar of een andere locatie op Bali. Dit kost ongeveer 45 euro enkel  (voor 4 personen met bagage). De luchthaven ligt op 100 km van de villa en de rit duurt ongeveer 3 uur.

Vliegtuigtickets kan je boeken vanaf een jaar op voorhand. Zeker voor juli/augustus en de kerstperiode is het aan te raden om vanaf dan al te beginnen kijken. De beste tickets gaan er eerst uit.