Gastenboek

Bart, Nathalie, Marc en Christel

Warm weer, weinig regen, groene omgeving, fantastische mensen rondom ons, onthaasten, luieren, zelf scooteren van oost naar west, tot Batur en Sekumpul, lekker eten, prachtige villa, leuke staff, lezen, luisteren naar de golven, genieten van een aperoo’tje, lachende en zwaaiende kinderen, tempels, offers, goed ruikende bloemen, ongelooflijk veel en goede massages, the light-man elke avond, de gekko’s, de kikkers, de vele libellen, dolfijntjes spotten, barracuda kopen van de visser op zee en zeer lekker klaar gemaakt door Ketut en Komang met lekkere Belgische frietjes, lekker fruit, mooi en goede temperatuur van het zwembad, lekkere resto’s met afhaaldienst….en zo kunnen we doorgaan Bali, het is in ons geheugen gegrift waar we steeds een warm gevoel bij hebben. Beste Eddy en Linda, hopelijk kunnen jullie nog lang van deze mooie plaats op aarde genieten.

Timon, Rachmaan, Sander, Maimouna

Ons verblijf in Villa Indah was wonderbaarlijk. We werden direct hartelijk ontvangen door Ketut en Komang met prachtige bloemenkransen. De rest van de dagen werden we super hard verwend met heerlijke Balinese kookkunsten. Ook de tuinman Kadek was super vriendelijk. We gingen samen met Komang dolfijnen spotten; een ervaring die we nooit meer zullen vergeten. De kamers waren ook echt tiptop in orde met een prachtig zicht op zee. We beleefden echt een fantastische tijd in Villa Indah die we niet snel zullen vergeten. Dankjewel Linda en Eddy om deze prachtige plek met ons te willen delen.

Sarah, Geoffrey en 3 kinderen

Wij wilden een grote reis maken samen met onze kinderen. Iets wat hen zou bijblijven voor het leven. En dit is wel gelukt! Ons verblijf was een goede mix van ontspanning, cultuur en avontuur. Het huis is erg mooi ingericht, de tuin is adembenemend prachtig, Elke ochtend (en de rest van de dag) genieten van het prachtige uitzicht is gewoon uniek. Bij onze aankomst zijn we hartelijk ontvangen door Ketut en Komang. We voelden ons als prinsen en prinsessen. Ook Made stelde ons direct op ons gemak aan de luchthaven. Hij was heel begripvol naar de kinderen toe. Ketut en Komang hebben ons flink in de watten gelegd. Ze vroegen ook steeds naar de kinderen en hielden rekening met hen. Door hun goede zorgen voelden wij en onze 3 kinderen zich snel thuis. Ook Kadek was zeer vriendelijk en behulpzaam. Elke ochtend zei hij vriendelijk goeiedag. Hij toonde ons zijn klimkunsten en haalde kokosnoten uit de boom in de tuin. Komang ging met ons snorkelen en dolfijnen spotten. Hij was ook erg vriendelijk. Al onze uitstappen werden telkens goed geregeld door Ketut en Made. We hebben prachtige dingen gedaan en gezien op Bali. Voor ons was deze reis een unieke beleving, iets wat ons nog erg lang zal bijblijven. Heel erg bedankt dat we dit hebben kunnen beleven in jullie villa.

Annette, Robby, Els, Jurgen

We hebben een hele mooie vakantie gehad. Jullie hebben een prachtig huis met een heel mooie tuin waarvan we genoten hebben. Het eten was altijd in overvloed aanwezig en zeer lekker dankzij Ketut en Komang. Kadek zorgde altijd voor het zwembad dat in orde was en ook de tuin. We hebben genoten van het dolfijnen spotten met Komang alsook de visavond die hij georganiseerd had. Made heeft ons de beste en mooiste plekken in Noord Bali laten zien. Het was super!

Peter en Martje

Onze vakantie…..reeds lang naar uitgekeken en verlangd en het overtrof onze stoutste verwachtingen!! Het huis, de ligging aan zee, de uitstekende staff…..wat ons betreft een 10/10. Bali was voor ons onbekend terrein maar was zo verrijkend, de cultuur, de vriendelijkheid, de omgeving. We hebben ongelofelijk genoten. De ceremonie van het hernieuwen van onze huwelijksgeloften was (voor mij dan) een grote verrassing die mijn man samen met de staf, en jij Linda, georganiseerd hebben, zal dit nooit vergeten, was erg ontroerd….Hiervoor nogmaals een dikke merci!! Onze valiezen staan klaar en we verlaten het huis en de staff met gemengde gevoelens. Enerzijds het verlangen naar huis met de kinderen en kleinkinderen en anderzijds met wat weemoed om hier weg te gaan. We houden er prachtige herinneringen aan over. Veel liefs.

Guido, Marijke, Jan en Hilde

Bali was voor ons De hartelijke ontvangst thuis bij Eddy en Linda. Nog nooit zo onbezorgd en met zoveel tips op reis vertrokken. Menige travelplanner kan er niet aan tippen De heerlijke Villa Indah. Woorden schieten tekort, je staat steeds verbluft als je de poort binnenkomt De kookKUNSTEN van Ketut en Komang (!!!!!!). Hoe moet de kok thuis nu verder? Willen jullie niet mee naar België? Komang die op ons paste en ons meenam op zijn boot om de dolfijnen te zien en Kadek die deze heerlijke tuin onderhoudt en ook hoog in de kokospalm kroop om ons een jonge kokosnoot te geven De complete “ontzorging”: Ketut zorgt echt voor alles De massages in de Gazebo met het geluid van de zee op de achtergrond. We hadden er 3 op 10 dagen,dat zegt het al. De immer glimlachende bevolking, de vriendelijkheid, het respect dat ze iedereen betonen. Dank dat we mochten aanwezig zijn op de ceremonie op de Holy Day en op de crematie van een familielid van Made. De watervallen van Sekumpul (ook het restaurantje erbij was een ontdekking) en Wanagiri: super mooi. De rijstvelden: zo schoon - veel te veel foto’s van genomen. De wandeling vanuit de villa en ook de wandeling in Mayong met gids (de lunch was ook heerlijk): zeker een aanrader Het bezoek aan de vele tempels, steeds opnieuw anders. Snorkelen rond Menjangan: zwemmen in een aquarium en dan komen er ook nog schildpadden voorbij zwemmen. Made en zijn ploeg: altijd op tijd en met goede tips op een humoristische wijze. Nog een tip voor de vrije dag van Ketut en Komang: the Secret Gardenia Lovina. Bali was voor ons fantastisch!!!

Luc en Marleen, dochter en kleinzoon

We hebben genoten van Bali, dat heel wat moois te bieden heeft: tempels, watervallen, rijstterrassen, mooie stranden, meren en landschappen, kunst. We hebben genoten van de Balinezen, hun cultuur, religiën en gastronomie. De mensen zijn vriendelijk, gedienstig, omarmen kinderen met veel vreugde en bieden lekkere gerechten aan. We hebben genoten van ons verblijf in Villa Indah, Linda en Eddy, jullie mogen terecht fier zijn op Villa Indah! We hebben ons hier 3 volle weken thuis gevoeld. Vooral de passie waarmee jullie jullie gasten voorbereiden op hun reis, hun verblijf in jullie prachtige villa en de talrijke activiteiten en bezienswaardigheden. De klik met Ketut en Komang, Kadek en Komang was er direct. Alle vier prachtige mensen met een gouden hart. Dank je wel voor alles. We vergeten zeker ook Made en Putu niet. Zij brachten ons naar alle uithoeken van het eiland. Of we terug komen? Ja…..

Hilde en Ivan

Beste Eddy en Linda en natuurlijk ook de staff, Ketut en Komang kookprinsesjes, Komang en Kadek onze safety en tuinman. Wat een Super Villa, wat een personeel, gewoon super, alles is naar wens, en meer dan naar wens. Wij waren de eerste gasten na de Coronatijd. Als we dan heel de recensies en lovende woorden zien heeft Corona hier in de villa niet bestaan en dit dankzij Eddy en Linda die een zeer goed hart hebben voor hun personeel. Hilde en ik zijn hier 4 dagen alleen geweest . Nadien zijn onze vrienden afgekomen van het zuiden. Zeer mooie omgeving, zoveel te doen (zie vorige recensies). Linda en Eddy, dank u. P.S. Ketut is een Sterrenkok! Hilde, Ivan

Helga, Patrick, Martine, Freddy, Jean, Monique

Beste Eddy en Linda. Dat Villa Indah een toplocatie is, dat hebben we reeds eerder mogen ervaren! Het was voor ons een blij weerzien van de fantastische staff die jullie hier hebben. Ketut, Komang, Komang, Kadek zijn stuk voor stuk toffe mensen en het valt ons moeilijk om weer afscheid van hen te nemen na een verblijf van 2 weken in jullie paradijs hier in Bali. We hebben samen met onze vrienden nieuwe ontdekkingen gedaan zoals de watervallen in Sekumpul, de wandeling in de rijstvelden van Mayong en dergelijke meer. Het dolfijnen spotten met Komang blijft een onvergetelijke ervaring….gewoon subliem om met ons bootje tussen de dolfijnen te kunnen dobberen….zaaaalig!!! Er zijn ongetwijfeld nog meer leuke dingen te beleven in Bali en daarom zijn we bijna “verplicht” om nogmaals naar Bali terug te keren. Wat we zeker gaan doen….Wanneer weten we nog niet precies maar terug komen doen we zeker!! Met pijn in het hart maar met veel leuke ervaringen staan we nu klaar om naar het koude België terug te vliegen. Wij wensen jullie nog een fijne vakantie toe in jullie fantastische Villa Indah en tot een volgende keer!

Martine en Freddy

Waauw!! En nog eens waauw! Bali, jullie personeel, jullie villa, jullie tuin en top zwembad: het was MEER dan de moeite waard om zo’n lange vliegreis te maken. Het ontdekken van Bali, in al zijn facetten, is een top-beleving. Jullie staff hebben we meermaals aangeboden om mee naar België terug te reizen, helaas zonder resultaat! (Snif..)Jullie villa is een oase van rust en een streling voor het oog net zoals de tuin onderhouden door de immer goedlachse Kadek. Ik kan verder in superlatieven schrijven, maar kort samengevat: A DREAM CAME TRUE! Blijf goed zorg dragen voor jullie personeel, ze zijn het meer dan waard.

Françoise, Serge, Benjamin, Sara, Katelijne

Wat een prachtige villa! De foto’s gaven ons al een prachtig beeld, maar hier aankomen is toch nog heel iets anders! Zoooo mooi! De eerste nacht met het ruisen van de zee slapen. En dan de rust, de echte rust, ondanks een een blaffende hond of spelende kinderen, altijd rust en niets is storend. Ketut en Komang die zo goed voor ons zorgen, dat was zalig. Het hele team was super. We hebben ons hier zo goed gevoeld! Bali is echt wel prachtig en we hebben genoten van alle excursies met topchauffeurs als Made, Putu en Dodi. Jullie hebben het hier prachtig geregeld. Alles voor een topvakantie. We kijken er echt naar uit om nog eens terug te komen.

Yannick, Catharine, Phil, Mari, Fauve, Lauren

Allereerst een welgemeend dankwoord voor Linda, die haar roeping (nu ze op pensioen is) als “touroperator” gevonden heeft! Onze reis was tot in de puntjes voorbereid en ze was ook steeds bereikbaar voor tips. We hebben enorm genoten van de tijd samen met onze familie. En uiteraard ook van de prachtige villa, het prachtige zicht, het fantastische eten. Ketut en Komang toverden elke dag heerlijke maaltijden op tafel. Wij zijn slechts zelden uit eten gegaan. Ketut is naast een fantastische kokkin ook de manager van Villa Indah. Brommer huren? Ketut zal het regelen. Heerlijk om van dag tot dag te leven tussen de uiterst vriendelijke bevolking. (Glim)lachen kunnen ze als de beste. Het verkeer lijkt voor een westerling best hectisch, maar schelden of roepen komt hier niet voor. De Balinezen blijven altijd rustig. De geluiden van Bali die ons zullen bijblijven zijn kraaiende hanen, de kwakende gekko’s, blaffende honden, de kabbelende zee en het getoeter van de karakteristieke scooters. Yannick, Catharine, Phil, Mari, Fauve, Lauren

Charlotte, Joost, Leonie, Florence, Delphine

Wij hebben GENOTEN! Iedere dag was een ervaring rijker. Jullie fantastische begeleiding heeft hiertoe bijgedragen. Wij hebben zowat bijna alles gedaan wat op ons verlanglijstje stond. Iedere uitstap was de moeite waard, de ene al wat duurder dan de andere, maar we dachten: nu we hier zijn: DOEN! Jullie personeel heeft ons fantastisch verzorgd. Niks te kort, buikje rond. Vriendelijke mensen om te koesteren. De chauffeur is een tip top driver en goeie gids! De tuin een paradijs. Onze lang verwachte reis zit er op. Jammer maar 5 tevreden mensen. Fikse regenbuien gehad, maar na regen komt zonneschijn! Mooie villa, prachtig ingericht. Groot! Waauw! Proficiat! Danjewel! Steeds welkom bij ons in Roeselare!

Chris und Jürgen

Liebe und Eddy Ihr habt hier wirklich ein wundervolles Paradies geschaffen! Wir haben uns sehr wohl gefühlt und uns toll erholt. Alle sind sehr freundlich und die Küche excellent. Nartürlich werden wir eure villa emphelen. Herzlichen Dank auch allen die hier so fleissig waren und uns so verwöhnt haben.

Karine, Patrick, Marleen, Alex, Jonas, Laura, Anne,Walter

Het was weer een super verblijf in Villa Indah. We kwamen hier voor de tweede maal en het leek voor ons als echt thuis komen. We werden opnieuw op en top ontvangen door Ketut, Komang , Kadek en Made. Tijdens ons verblijf weer verwend te worden door de staff. De kookkunsten van Ketut en Komang en het netjes houden van de villa. Komang die met ons ging snorkelen en dolfijnen spotten en Kadek die voor de mooie tuin zorgde en de ho zo vele dingen die ze met alle vriendelijkheid doen. Kortom een super team! Super bedankt!

Luc, Kathy, Hanne, Bart, Jeff

Na meer dan 1,5 jaar aftellen en vele facebookfoto’s hadden we hoge verwachtingen. Ons enthousiasme werd nog vergroot door fijne tussenstops. Bij aankomst wat een ontvangst en wat een prachtige omgeving. Iedereen stil. De kinderen en wij voelden ons direct thuis. Een start van een geweldige vakantie. Noord-Bali heft alles wat wij van een vakantie verwachten. Top plaatsen, top activiteiten en een fijn contact met de plaatselijke bevolking. Overweldigende natuur, alles wat ons doet dromen om nog eens terug te komen.

Annelies, Robby, Viktor en Fien

Liefste Linda & Eddy, onze vakantie zit er op! Het was een ware eer om te mogen verblijven in jullie prachtige villa! Héérlijk vertoeven was het hier, .. dag na dag! We hebben wondermooie uitstappen beleefd .. dolfijnen gespot, snorkelen (Lovina beach & Menjangan island), marktjes, Banjar hot springs, boottochtjes, wandeling tussen de locals en rijstvelden, adembenemende watervallen (Sekumpul & Gitgit)bezocht, zalige massages, pittige MTB tochtjes (Robby) enz! Het prachtige zwembad en de mooie tuin, maakten de zonsondergangen wondermooi!
 Komang zorgde voor "wees niet bang"! Kadek hield de tuin piekfijn en net! Komang 2 en Ketut maakten superheerlijk Balinees eten en zorgden voor alle kamers supergoed! Wij hebben genoten met grote volle teugen! Mijn 40e verjaardag hier vieren was onvergetelijk! Villa Indah Bali is een echte aanrader! Wij komen terug ..We love Bali

Chris en Els

Onze week vakantie in “Villa Indah” is werkelijk voorbijgevlogen. Bali is al jaren de favoriete bestemming van mijn vrouw en voor haar “speciale verjaardag” was dit extraatje super geslaagd. De locatie, het interieur, de mensen, de omgeving, kortom een supervakantie die we graag in de toekomst nog eens gaan herhalen. Bedankt voor het onthaal thuis in België, de tips en de geslaagde bestemming op Bali .

Jo

We schrijven dit op de voorlaatste dag van onze onvergetelijke reis naar Bali en het geweldige verblijf in Villa Indah. Toen we aankwamen waren we ontroerd door ’t warm welkom. Na een lange reis doet dat “thuiskomen” geweldig deugd. Met ons 4tjes verbleven we twee weken in dit stukje paradijs op aarde. Van lekker lui niksen in de villa, over heerlijk vertoeven in ’t Balinese leven, tot het meer actieve fietsen door de rijstvelden en de dorpjes… allemaal mooie momenten die we nog lang in onze herinneringen zullen koesteren als we vanaf morgen terug de draad in België zullen opnemen….Vele ervaringen waren onbeschrijfelijk, alsof we droomden, iets zagen dat zo groots, speciaal, indrukwekkend was dat het precies niet waar kon zijn : waterval van Sekumpul : adembenemend. Dolfijnen spotten met Komang : 2 keer gedaan omdat ’t zo prachtig is. MTB-tour met Putu : pittig! Verrast worden door ’t sublieme eten van Ketut en Komang : uit eten gaan kwam niet bij ons op. De natuur, de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen, inspirerend en lauterend. De stijlvolle villa is een perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitstappen. Telkens je weer een stukje Bali ziet, ben je blij weer in de goede handen van Ketut en co te komen. We komen graag terug Jo en familie. PS. Uitspraak van de week : mama, ’t is hier zo lekker dat ik onbeleefd ga beginnen eten….

Paul en Saskia

Dear staff of Villa Indah. You made our vacation a wonderful experience. We had a super relaxing time and enjoyed each day your exellent services. Always with a big smile, we will never forget you all. Made made our trips a unique experience. We could enjoy each time another exiting journey. Looking forward coming home to enjoy the super Balinese food Ketut prepared for us. We always felt secure thanks to Kadek’s care for the garden. It’s sure that he is in harmony with nature. Thanks also to Komang who showed the coral rifs and the dolphins. Great! We will never forget the big welcome and smile and warm care we received from Komang, Ketut, Komang, Kadek and Made. People with a heart, soul and spirit in perfect harmony with God, nature, humanity. We will take your example back home. To Linda and Eddy : you made this experience happen, you connected both worlds, we learned so much thanks to your initiative. Which we appreciate so much! Of course your house is a perfect place to relax and enjoy our vacation, but most important is the fact that you enabled a holistic experience, where we in a certain way, learned about this inspiring culture.

Filip, Anja, Marc, Nicole, Fleur, Marie

Toen we aankwamen in Villa Indah werden we warm onthaald. We wisten niet waar eerst kijken, we kwamen binnen in een echt paradijs. Wehadden heel snel onze draai gevonden met alle gezellige hoekjes. Vooral genoten van het zwembad met een goed boek…daarna gezellig aperitieven in de tuin en terwijl genieten van de prachtige zonsondergang. Ketut en co zagen we ’s morgens heel graag komen met haar big smile. Zij verzorgde ons van ’s morgens tot ’s avonds. Ik had zelfs de moed om de wekker te zetten om met haar naar de locale markt te gaan. Dit was een echte ervaring….real life in Bali. Niets was teveel. Zelfs de kinderen mochten mee om een toertje te maken. Kadek heeft zelfs een cocosnott uit de boom gehaald en ze met het nodige bloemetje erbij die we dagelijks op ons bed vonden. Gewoon prachtig. Komang zorgde voor de security. Onze gekko kwam dagelijks bij ons ziten. Dit was ons nieuwe huisdier. Tenslotte : we hebben het echte Bali ontdekt door de uistappen die we deden. Bali was een onvergetelijke reis en zeker met zo’n prachtvilla en personeel om van te dromen.

Steve, Cindy, Miel en Minne

We bewonderen jullie gastvrijheid, de schoonheid vandit paradijs, het aangename verblijf, de knappe inrichting, de kookkunsten van Ketut, de glimlacht van Komang, de manier waarop Kadek de kokosvruchten plukt, de boottochten met Komang (dolfijnen spotten, snorkelen, zeilrace in Lovina). We zetten onze huwelijksreis verder met deze bijzonder mooie ervaring. We hopen hier ooit terug te keren!

Jan en Rita

Hallo Linda, Eddy, Ketut, Komang, Kadek en Komang, In jullie mooie huis met prachtige tuin en uitzicht, dat hopelijk op mijn netvlies gebrand staat, kom je tot rust. De mix van een luxe vakantie en bijna schandalig bediend worden bij maaltijden en toch te verblijven in een authentieke omgeving, is erg uniek. Het heeft me ongelofelijk geboeid en een constante smile bezorgd. De eerste week waren er wel wat tropische regens maar dat is de tweede week gelukkig beter geworden. We deden een leuke mix van uitstappen en genieten van het huis, de boeken, het verwend worden met lekker eten en massage….Aan Ketut en Komang (housekeeping) a lot of thank you’s en suksema’s!!! Also for Kadek en Komang. En Made is een ongelofelijke driver. Uren uitleg en boeiende filosofische gesprekken. Terugkomen? Met grote waarschijnlijkheid! We overwogen ook om gewoon het huis te kraken en te blijven….. P.S Ik vierde hier ook mijn verjaardag! Rita en Jan

Ronny en Sabine

Na een lange reis kwamen we aan de poort van Villa Indah. Dan gingen we door de poort richting zwembad en villa. Toen viel mijn mond open, zo mooi! Indrukwekkend. Onze eerste uitstap was de wandeling van Eddy. Mooi, zeer mooi maar warm. I.p.v. 3 uur deden wij er iets langer over maar geen probleem we hebben tijd, het is tenslotte vakantie. De Lovinatour met Made was ook super en een leuke dag. De “Luwak” koffie blijft ons zeker bij. Een volgend niet te vergeten hoogtepunt is het snorkelen/duiken op Menjangan Island. Zo véél mooie visjes! De snorkeltochten met Komang zijn ook zeer mooi en leuk. Misschien net iets minder dan Menjangan maar zeker een “must do”. De dag naar Ubud dan. Barong als eerste. Wat me die dag zeker bij blijft is de “Holy Water Temple”. Monkey forrest moet je ook zeker gedaan hebben. ’s Avonds proeven we eindelijk de voor ons langverwachte doerian. Lekker maar zoals geweten ook stinken… We hebben hier ook 2 maal genoten van een Balinese massage, niet enkel goedkoop maar ook super goed! Je leest het, niets dan lof voor Bali. We hebben er van genoten.

Bart, Ethel, Suzanne, Glenn

Villa Indah het prachtige stekje van Eddy en Linda(h) Aapje hier aapje daar, daarvan kijken ze hier niet raar. Geen weide vol schapen, maar een tempel vol apen Je kan hier lekker niksen of met Putu heerlijk gaan fietsen. Wil je het eiland Menjangan zien in volle glorie, ga dan op zoek naar Nemo en Dory. Wat je ook zeker zal bevallen is zwemmen in de watervallen. Kadek maakt van de tuin een botanische plek. Komang is ’s nachts niet bang en vaart je ’s ochtends naar de zonsopgang. Ketut, een goedlachse vrouw, die als geen ander weet hoe je een mondje voedt. Vandaag verlaten we dit paradijs. ’t was “vree wijs”.

Luc en Nadine

Beste Eddy en Linda. Bali is een paradijs en de villa een oase van luxe in een smaakvol interieur. Het personeel is een toonbeeld van vriendelijke dienstbaarheid, netheid en culinaire expertise, altijd discreet in hun aanwezigheid. Thuis vul ik de ruimte met een zee van muziek en de avonden met een gamma aan fims of TV-reeksen. Hier volstond voor mij het geluid van de golven, het waaien van de wind en de lokroep van de gekko’s. En ’s avonds de pracht van de sterrenhemel, de sfeerverlichting in de tuin en het gezellige gekeuvel van mijn gezin rondom mij. Bedankt voor de unieke ervaring!

Raf en Ann

Beste Eddy en Linda. Bedankt van deze schitterende vakantie. Nooit zo ’n mooie vakantiewoning gezien. Dit is met veel liefde en smaak prachtig ingericht en super comfortabel. We zullen er nog lang van nagenieten….Hopefully this is not an adieu, but a “see you soon”!

Lea, Katrien, Geert, Hubert, Leen, Toon en Lore

Reeds meer dan een jaar keken we uit naar deze vakantie aan de andere kant van de wereld. We voelden ons hier direct thuis in dit kleine paradijs. De staff deed er alles aan om het ons naar onze zin te maken. Komang verwelkomde ons ’s nachts bij onze aankomst. Kadek zorgde er voor dat de tuin er als een parel bij lag. Ketut en Putu verwenden ons culinair. Onze chauffeur Putu liet ons de mooie plekjes zien op Bali. Voor de ceremonie van ons 22-jarig huwelijk toverde Ketut op korte tijd een heus feest in elkaar met muziek en dans. Het is alvast een reis om nooit te vergeten. Dank aan Ketut, Putu, Kadek en Komang! Het was een aangenaam verblijf in jullie villa. Lea, Katrien, Geert, Hubert, Leen, Toon en Lore

Hans en Lieve

Het is ondertussen bijna 2 jaar geleden dat we voor het eerst in Villa Indah verbleven. Samen met vrienden, zoon en neef waren we toen met zes. En “ooit” wilden we met zijn tweetjes terugkeren om in alle rust te kunnen genieten. “Ooit” is geworden de vijftigste verjaardag van Hans. Ons verblijf hier werd voorafgegaan door een rondreis op Flores. Het verschil met Bali kan niet groter zijn. Weinig of geen toerisme, basic accommodatie, smalle, kronkelende, soms slechte wegen maar o zo mooi, net als Bali. Onze terugkeer hier voelde een beetje als thuis komen. En wat hebben we genoten van : de rust, de luxe, de vriendelijke mensen en staff, het lekkere eten, de prachtige boeken, de wandelingen, het geweldig mooie schilderij gekocht bij Made Ariana in Lovina. Willen we “ooit” nog eens terugkomen? Ja, héél graag, maar dan langer dan 1 week! Tot zo lang koesteren we de mooie herinneringen.

Hakan, Sam, Bert en Kris

Twee jaar geleden waren we hier voor het eerst. We dachten na die 14 dagen : “hier komen we ooit nog een keer terug”. Dat dit zo snel zou zijn hadden we niet gedacht. Alweer 14 fantastische dagen hebben we gehad. Onstpannen, soms iets bezoeken, tussen de locals rondhangen. Een mens krijgt er niet genoeg van… Bedankt voor alweer een mooie vakantie en we zeggen geen vaarwel maar zeker TOT ZIENS! Thanks Ketut, Putu, Kadek, Komang for all you have done. It was nice seeing you again. Terima Kasih!

Marc, Anne en Sanne

Villa Indah is een absolute topper. Prachtig design, alle denkbare comfort en daarbovenop een charmante persoonlijke bediening. We hebben werkelijk van elke minuut genoten, “thuis” van de zalige rust met een mooi boek uit de uitgebreide huisbibliotheek, enkel onderbroken door een duik in het zwembad. Enkele uitstappen die bijgebleven zijn : de wandeling uit de gastenmap, Ubud, duiken in Menjangan en Tulamben, Sekumpul watervallen, dolphin spotting, Balinese massage, dinner in Spice Beach Club. Verder dagelijks genoten van de kookkunsten van Ketut en Putu. Laat ze gewoon hun zin doen. Tussendoortje : Kadek een kokosnoot laten snijden en openmaken. Leuk en lekker. Kortom: dit is een persoonlijke luxe zoals je die zelden kan meemaken. Voor herhaling vatbaar.

Linda, Peter, Pieter en Sofie

Wat een mooie villa, smaakvol ingericht, het personeel…Zaaalig! We hebben samen met onze dochter en schoonzoon een fantastische tijd gehad. Het zwembad was een topper. Alles wordt hier in goede banen geleid door 2 superwomens Ketut en Putu. En dan nog het eten, elke keer weer een festijn. We hebben genoten met een grote G.

Nelly, Johan, Hilde, Tjen, Griet en Jos

Dit was echt wauh! Dit was geen 5 sterren maar 8 sterren waard. Een super ervaring! De mensen die ons elke dag hielpen om er een onvergetelijke vakantie van te maken : PERFECT. De omgeving : PERFECT. De verzorging van de maaltijden PERFECT. De grote en kleine ontdekkingen van nieuwe culturen : PERFECT. De vrienden die ons dit hebben aangeboden : PERFECT. Een dikke hartverwarmende Dank U Wel.

Bart, Griet, Jacob, Elise, Hendrik

We hebben hier een fantastische vakantie beleefd! Het personeel (wij noemen ze liever onze Balinese vrienden) hebben er alles aan gedaan om ons verblijf hier uniek te maken. Kookkunsten en organisatietalent van Ketut zijn gewoon fantastisch! Tuinonderhoudskunsten en taxitalent van Kadek zijn onovertroffen; dankzij onze security en taximan Komang hebben we ons steeds “VIP” gevoeld en was er steeds voldoende Bintang in de frigo. Putu (Agus) heeft ons deskundig op langere verplaatsingen begeleid. Super! Onze toppers : snorkelen in Menjangan en Lovina, ecotrip in Mayong, nachtelijke beklimming van vulkaan Ijeng op Java.

Ilse, Dirk, Kato, Wout, Toon

Toen we hier afgelopen zaterdag toekwamen dachten we echt dat we in het paradijs beland waren. Die indruk is de voorbije week enkel maar bevestigd. We hebben genoten van een ontspannende, leerrijke en onvergetelijke vakantie in jullie fantastishe villa. We kijken er nu al naar uit om hier ooit nog eens terug te komen, in dit leven, of zoals ze in Bali zeggen : maybe in another life.... Het leven was hier prinsheerlijk dankzij de goede zorgen van jullie staff. Ketut en Putu : de beste koks van Bali. Komang: zorgde voor een veilige nachtrust en een leuk dagje op zee. Kadek : zorgde dagelijks voor een helder zwembad en een schitterende tuin. Samengevat in één woord was het hier GEWELDIG. Suksema.

Filip, Vera, Caro, Laurien

We hebben genoten van dit kleine stukje paradijs. Prachtige villa, zalig zwembad, ongelofelijk mooie tuin. Een dikke pluim voor het personeel. Supervriendelijk, lekker eten, niets is te veel voor hen. Eén woord : FANTASTISCH